forbot
Polska
Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml  kupić w Wrocław
Polski
    Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml  kupić w Wrocław
    Waluta PLN
    Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml  kupić w Wrocław
    Kupić Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml
    Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml

    Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml

    ID: 39050: 294250
    Na stanie
    Podaj cenę sprzedawcy
    0UAH
    Masz pytanie w sprawie produktu lub usługi?
    Zostaw wiadomość, a pracownik pracownik skontaktuje się z Tobą.
    Polska, Wrocław
    Charakterystyki techniczne
    • BrendOdertor
    • Kraj producentaPolska
    • Rodzaj aromatu z przeznaczeniemCodzienny
    Opis

    Gorące powietrze, lekki wiatr od morza, zapach plantacji mandarynek i dziko rosnącego rozmarynu... Taka jest Ibiza i taki jest jej duch - Ibiza Spirit

    Nasz balsam wygładza i zmiękcza brodę i wąsy, ułatwia jej stylizowanie, eliminuje elektryzowanie.

    Wyprodukowano specjalnie dla Ciebie w manufakturze, z absolutną starannością i dokładnością przez dwóch facetów z brodą z Nadodrza.

    Połączenie masła shea, oleju kokosowego, naturalnego wosku pszczelego najwyższej jakości, oleju z konopii, rycyny. Wzbogacone o witamine E oraz naturalne olejki eteryczne z rozmarynu, mandarynki i inne naturalne substancje zapachowe.

    Kompozycja ta jest doskonała dla twojego zarostu - dba o atrakcyjny i zdrowy wygląd brody, nawilża ją i odżywia a jednocześnie zawiera kompozycję zapachową o delikatnym męskim zapachu.

    Masło shea pomimo nazwy jest  olejem roślinnym wytwarzany z nasion afrykańskiego drzewa z gatunku Masłosz Parka. Swoje właściwości kosmetyczne zawdzięcza wysokiej zawartości fitosteroli, trójterepyny, karitenów. Wykazuje działanie przeciwobrzękowe, przeciwzapalne, antybakteryjne, łagodzące, wygładzające, rewitalizujące oraz stymulujące krążenie krwi.

    Olej kokosowy w naturalny sposób przywraca zarostowi blask i zdrowie. Olej kokosowy wnika w cebulki, odżywia je i dostarcza niezbędnych składników mineralnych, takich jak potas, cynk czy magnez. Zamyka łuskę włosa, dzięki czemu staje się on miękki, lśniący, a końcówki nie rozdwajają się. Pobudza cebulki włosa do regeneracji, skutecznie zwalcza łupież.

    Wosk pszczeli charakteryzuje się przyjemnym zapachem, zbliżonym do zapachu miodu i propolisu. Wosk zawiera w swoim składzie około 300 różnorodnych związków. W jego skład wchodzą między innymi: estry wyższych kwasów tłuszczowych i długołańcuchowych alkoholi, wolne kwasy tłuszczowe, wysokocząsteczkowe węglowodory, wolne alkohole, laktony, flawonoidy. Nadaje ładny, jedwabisty połysk oraz sprawia, że pomada dobrze się rozsmarowuje. Wosk pszczeli uelastycznia i zmiękcza skórę.

    Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

    Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej. Z kolei antybakteryjne właściwości kwasu laurynowego sprawiają, że olej kokosowy doskonale zwalcza trądzik. By pozbyć się krost, można wcierać olej w skórę, jak również dodawać go do posiłków zamiast innych tłuszczów roślinnych. Dodatkowo olej kokosowy chroni skórę przed słońcem, gdyż wykazuje to samo działanie, co krem z filtrem SPF 10.

    Z kolei na łamach "Journal of Cosmetic Science" specjaliści przekonują, że olej kokosowy wywiera korzystny wpływ także na włosy. Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

    Olej kokosowy zawiera również związki, które wybielają zęby. W związku z tym można na jego bazie przyrządzić pastę do zębów. Wystarczy połączyć go z sodą oczyszczoną, sproszkowanymi skorupkami jaj (dla optymalnej proporcji wapnia-magnezu), ksylitolem i olejkami eterycznymi, takimi jak mięta czy cynamon.



    http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

    Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej. Z kolei antybakteryjne właściwości kwasu laurynowego sprawiają, że olej kokosowy doskonale zwalcza trądzik. By pozbyć się krost, można wcierać olej w skórę, jak również dodawać go do posiłków zamiast innych tłuszczów roślinnych. Dodatkowo olej kokosowy chroni skórę przed słońcem, gdyż wykazuje to samo działanie, co krem z filtrem SPF 10.

    Z kolei na łamach "Journal of Cosmetic Science" specjaliści przekonują, że olej kokosowy wywiera korzystny wpływ także na włosy. Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

    Olej kokosowy zawiera również związki, które wybielają zęby. W związku z tym można na jego bazie przyrządzić pastę do zębów. Wystarczy połączyć go z sodą oczyszczoną, sproszkowanymi skorupkami jaj (dla optymalnej proporcji wapnia-magnezu), ksylitolem i olejkami eterycznymi, takimi jak mięta czy cynamon.



    http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

    Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej. Z kolei antybakteryjne właściwości kwasu laurynowego sprawiają, że olej kokosowy doskonale zwalcza trądzik. By pozbyć się krost, można wcierać olej w skórę, jak również dodawać go do posiłków zamiast innych tłuszczów roślinnych. Dodatkowo olej kokosowy chroni skórę przed słońcem, gdyż wykazuje to samo działanie, co krem z filtrem SPF 10.

    Z kolei na łamach "Journal of Cosmetic Science" specjaliści przekonują, że olej kokosowy wywiera korzystny wpływ także na włosy. Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.



    http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html olej z ostropestu zmniejszają zaczerwienienia, rozjaśniają cerę oraz poprawiają zdolności regeneracyjne skóry.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/ostropest-wspiera-prace-watroby-wlasciwosci-lecznicze-ostropestu_41905.html

    Olejek konopny zawiera kwasy, w szczególności linolowy i alfa-linolenowy należące do kategorii esencjonalnych kwasów tłuszczowych (EFA), niezbędnych dla zachowania pięknej, młodej i zdrowej cery.
    Dodatkowo, olej konopny w znacznym stopniu przypomina sebum wydzielane przez ludzką skórę, dzięki czemu usprawnia gospodarkę naturalnymi lipidami, co ma szczególne znaczenie dla skóry mieszanej, tłustej oraz łojotokowej. Wzmacnia naturalną odporność skóry na działanie czynników zewnętrznych, takich jak otarcia mechaniczne, ekstremalne temperatury lub silny wiatr. Zmniejsza ryzyko zapaleń, podrażnień i przebarwień i stanów zapalnych. Dba o właściwy poziom nawilżenia skóry.
    Leczy poważne stany chorobowe skóry, takie jak łuszczyca, egzema i łojotok. Dzięki zdolności do regulacji wydzielania sebum wspomaga leczenie trądziku i matowi cerę tłustą i mieszaną. Stosowany na zarost, olej konopny dodaje im blasku i ułatwia rozczesywanie.

    Olejek rycynowy charakteryzuje się stosunkowo małym ciężarem cząsteczkowym, dzięki czemu może szybko wchłaniać się w skórę i włosy, zapewniając im niezbędne wartości odżywcze i nawilżające.

    Jak stosować ?
    Nanieś niewielką ilość balsamu na otwartą dłoń. Rozetrzyj i wmasuj w miejsce występowania zarostu. Stylizuj zarost tak jak najbardziej lubisz.
    Ciesz się cudownym dniem!

    olej z ostropestu zmniejszają zaczerwienienia, rozjaśniają cerę oraz poprawiają zdolności regeneracyjne skóry.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/ostropest-wspiera-prace-watroby-wlasciwosci-lecznicze-ostropestu_41905.html kosmetyki zawierające olej z ostropestu zmniejszają zaczerwienienia, rozjaśniają cerę oraz poprawiają zdolności regeneracyjne skóry.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/ostropest-wspiera-prace-watroby-wlasciwosci-lecznicze-ostropestu_41905.html kosmetyki zawierające olej z ostropestu zmniejszają zaczerwienienia, rozjaśniają cerę oraz poprawiają zdolności regeneracyjne skóry.

    http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/ostropest-wspiera-prace-watroby-wlasciwosci-lecznicze-ostropestu_41905.html

    Zawartość: 100ml

     
    Skontaktować się ze sprzedającym
    Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml
    Balsam do brody Ibiza Spirit 100 ml
    dla
    według produktów
    Twoja wiadomość powinna zawierać nie mniej niż 20 znaków. Wiadomość zawierać do 2000 znaków.
    Niezapełnione pola obowiązkowe
    Nieprawidłowo zapełnione pole
    Nieprawidłowo zapełnione pole
    Porównaj0
    WyczyśćWybrane pozycje: 0